Telefon: 042-20 06 28

Artikelarkiv

TACK FÖR ATT DU ÄR MEDLEM!

TACK FÖR ATT DU ÄR MEDLEM!
Helsingborgs Företagsgrupper vill skapa möjligheter.

Vi har många medlemmar, som stödjer Föreningens arbete. Många som solidarisk deltar utan att förvänta sig, eller kräva något speciellt tillbaka. Tack till alla er!

Förutom vårt arbete att påverka och arbeta för förbättringar på våra företagsområden – vill vi skapa ett nätverk som förenklar dialog och diskussion om hur utvecklingen av respektive områdena ska göras.

Den viktigaste uppgiften i Föreningen har styrgrupperna och den som leder det arbete är styrgruppsordföranden. Jag skulle vilja kalla dem våra främsta ambassadörer!

Det ideella arbete som läggs ner för att skapa förutsättningar på varje lokalt företagsområde är också det som berör flest av våra medlemmar. Flera av våra styrgrupper verkar på företagsområde med ca 100 företag – 10 personer kan vara engagerade ideellt på ett sådant område. Alltså 10% av företagen har en person i ledande befattning som väljer att samverka för att åstadkomma förbättringar på området. Jag tycker det är fantastiskt!!

Det är också i styrgrupperna som åstadkommer förändringar och som vi då uppfattar som att det händer saker.

Vill du komma i kontakt med styrgruppen för att du har synpunkter – surfa in på vår hemsida!

Helsingborgs Södra är vår nyaste styrgrupp. Det viktigaste för att kunna påverka, förändra och utveckla – är att ha en bred uppslutning av företagen med sig som medlemmar. Är du näringsidkare, driver företag – bli medlem och kom med dina synpunkter till förbättringar. Medlem blir du lättast på vår hemsida!

Under 2014 arbetar vi vidare med att dela upp Bergas styrgrupp till flera.  För att öka fokus på lokala frågor är ambitionen att nya styrgrupper bildas på Väla Norra samt Ringstorp-Rundgången.

Vi påbörjar även arbetet med att etablera en styrgrupp i centrum.
Vi har flera medlemmar i området men vi har ingen egentlig profil eller arbete där. Vi ser en nytta i att komplettera Citysamverkan och Köpmannaföreningen och kunna driva andra frågor för företag som inte är medlemmar i dessa föreningar.

Det ska bli mycket spännande att följa utvecklingen av denna styrgrupp och vilka frågor som det finns intresse av att driva.

 

Till sist vill jag rekommendera dig att hålla utkik på hemsidan – det händer mycket nu och vi har flera nya spännande arrangemang under våren!

 

Väl mött!Publicerat: 2014-02-14 av: Göran Schrewelius


Börja prenumerera redan idag!
Med Helsingborgs Företagsgruppers Bulletin får du det senaste

Har ni frågor eller undrar över något är ni välkomna att kontakta mig!
Grethe Hedström
Telefon: 042-20 06 28 E-post: grethe@helsingborgsforetagsgrupper.se

Kontakta oss


Florettgatan 29c - 254 67 Helsingborg
Telefon 042-20 06 28
Mobil 070-678 06 28
grethe@helsingborgsforetagsgrupper.se
Nätverka • Påverka • Samverka
webbplats skapad av