Telefon: 042-20 06 28

Artikelarkiv

Som gammal idrottare!

Som gammal idrottare kändes det extra kul att kunna arrangera årets Entreprenörsdag på Filborna Arena. En helt enastående fin anläggning som jag tror passerat förbi de flesta av oss Helsingborgare lite obemärkt. Vi blev drygt 200 personer och reaktionen efter rundvandringen lät inte vänta på sig, alla insåg möjligheten att kombinera motion och aktiviteter med företagande på ett och samma ställe. Som företagare tror jag vi har mycket att lära från idrotten både när det gäller samverkan mellan människor och vikten av att man har kul ihop för att nå alla tuffa mål som man sätter upp. Glädjen och känslan över att vinna eller klara av ett mål är definitivt en av hörnstenarna i ett företags framgång precis som i idrotten.

Jag vill rikta ett stort tack till Filborna Arena, Susanne Brokop och Per Kersmark för en bra inledning på dagen i Sportens tecken!

 

Att Helsingborg har en lång och fin historia fick vi klart för oss efter det att Bengt Lindskog tagit oss från 1000-talet fram till idag. Varumärket Helsingborgs står sig fint i konkurrensen och vi tillhör nog topp tre i Sverige enligt Bengt Håkansson på Brand Clinic som hade en mycket intressant genomgång i detta ämne. Ett stort tack till dessa båda talare!

 

Inom företagsgruppen har vi nu också hunnit med ett första möte mellan styrelsen och representanterna för de nya och gamla styrgrupperna. Möten som detta stärker definitivt vårt nätverk som ger oss möjlighet att samverka och påverka, jag ser det därför som en självklarhet att man också i framtiden tar sig tid till flera möten av denna typ. Det blev två intensiva timmar med presentation och grupparbete där vi fått en massa fina uppslag och ämnen att diskutera runt under 2011.

 

Men innan dess vill jag önska er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

 

Er ordförande Dick MughalPublicerat: 2010-12-13 av: Dick Mughal


Börja prenumerera redan idag!
Med Helsingborgs Företagsgruppers Bulletin får du det senaste

Har ni frågor eller undrar över något är ni välkomna att kontakta mig!
Grethe Hedström
Telefon: 042-20 06 28 E-post: grethe@helsingborgsforetagsgrupper.se

Kontakta oss


Florettgatan 29c - 254 67 Helsingborg
Telefon 042-20 06 28
Mobil 070-678 06 28
grethe@helsingborgsforetagsgrupper.se
Nätverka • Påverka • Samverka
webbplats skapad av