Helsingborgs Företagsgrupper

NÄTVERKA PÅVERKA SAMVERKA

Helsingborgs Företagsgrupper nätverkar, påverkar och samverkar för att förbättra våra företagsområden och skapa relationer mellan föreningens medlemmar.

 

BLI MEDLEMNyheter

Vad får du ut av Helsingborg Företagsgrupper?

Vår vision är att våra företagsområden ska uppfattas som de mest attraktiva i Öresundsregionen. Genom starka nätverk och samverkan ska vi utveckla långsiktiga hållbara lösningar inom infrastruktur, logistik och resursanvändning. Helsingborgs företagsområden ska vara det självklara valet för drivkraftiga och framsynta entreprenörer med vilja till utveckling och expansion.

Entreprenörsdagen

Sed perspiciatis unde omnis natus totam sit voluptatem audantium.

Företagsbesök

Sed perspiciatis unde omnis natus totam sit voluptatem audantium.

Kvällsevenemang

Sed perspiciatis unde omnis natus totam sit voluptatem audantium.

Medlemsförmåner

Sed perspiciatis unde omnis natus totam sit voluptatem audantium.

Nu har tidningen nått företagen!

Nu har vår tidning delats ut till närmare 6 000 företag i Helsingborg! I den kan du läsa intressanta artiklar med bland annat styrelsen!

Ordförande har ordet!

Nu tar snart 2021 slut, det har varit ett problematiskt år med tanke på Covid-19.
Massor av planerat arbete har hastigt fått ställas in, både i våras och i höst.

Vad är H22?

H22 är en statsmässa som pågår mellan den 30 maj och 3 juli i Helsingborg. Här kan du ta del av en presentation som beskriver vad H22 är!

Företagens trygghetsundersökning!

Ta del av presentationen för undersökningen Helsingborgs stad gjorde för att kartlägga näringslivets erfarenheter av brott och otrygghet!

Områdesmöten för företagen!

Varmt välkommen till ett områdesmöte där du kommer få information från styrgruppen om vilka åtgärder vi har lyckats med i området samt att vi vill veta vilka frågor ni vill att vi ska arbeta med i framtiden. Vi får även lyssna till Emelie Esberg och Jan Magnusson från Helsingborgs stad som kommer att berätta om trygghetsundersökningen som Helsingborg stad skickade ut i våras samt H22.

Vill ni få bättre lönsamhet och bli mindre känsliga för högre energipriser i framtiden?

Helsingborgs stads Energi- och klimatrådgivning hjälper er med oberoende rådgivning om hur ni kan minska företagets energianvändning. Minskat behov ger många fördelar. De är experter samt hjälper er gärna och deras service är helt kostnadsfri.

Hbg Talks, Clarion Hotel Sea U den 27 januari!

Vart är vi på väg? Den ”På Spåret”-doftande frågan sätter ramen när Hbg Talks har nypremiär efter en minst sagt speciell tid.

Online föreläsningar!

Våga anställa! Vid fyra tillfällen under september/oktober har du möjlighet att lyssna på experter inom olika områden rörande anställning. Under en halvtimme får du handfasta tips och råd och självklart finns det möjlighet att ställa frågor. Vi berör fyra olika...

Under hösten blir vi mer aktiva än någonsin!

  Under det senaste 1,5 året har vi tyvärr på grund av rådande tider endast kunnat arrangerat enstaka fysiska träffar. Detta kommer vi att ta igen nu under hösten. 🙂 Vi kommer att fortsätta med våra företagsbesök och kvällsevenemang samt att vi bjuder in till...

Ordförande har ordet, juli 2021

Anders Asp Bilförsäljningen Påarp Ordförande Helsingborgs Företagsgrupper   Jag hoppas ni har en fin sommar och att vi får njuta av den länge! Det verkar äntligen som merparten har fått vaccin, och covid 19 läget har förbättrats samt restriktionerna börjar att...

Få det senaste i inkorgen

Med Helsingborgs Företagsgruppers Bulletin får du ta del av nyheter och aktuella händelser.

Kontakta mig

Har ni frågor eller undrar över något är ni välkomna att hör av er till mig!
Grethe Hedström
Telefon: 042-20 06 28
E-post: grethe@helsingborgsforetagsgrupper.se

Guldsponsorer

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident sunt in culpa.

Kontakt
Telefonnummer
E-postadress
Gata 1, 123 45 Helsingborg