OM FÖRENINGEN

Vår vision är att våra företagsområden ska uppfattas som attraktiva.

Helsingborgs Företagsgrupper nätverkar, påverkar och samverkar för att förbättra våra företagsområden och skapa relationer mellan föreningens medlemmar. Vi arbetar lokalt på Berga, Långeberga, Väla Norra, Väla Södra, Ättekulla, Rundgången och Helsingborgs Södra! Vår vision är att dessa företagsområden ska uppfattas som de mest attraktiva i Öresundsregionen. 

Nätverka

Våra evenemang skapar relationer mellan föreningens medlemmar. Vi anordnar olika evenemang under året.

Kvällsevenemang

Hålls en gång i månaden. Under kvällen bjuds det på föredrag, mat och mingel i en lokal på Drottninggatan 7A. Våra kvällsevenemang ger dig, dina kollegor och ditt företag möjlighet till både utvecklingoch stimulans.

Företagsbesök

Är något vi arrangerar ett tiotal gånger per år. Under företagsbesöken gästar vi företag och deras verksamhet, något som skapar relationer företag emellan.

Entreprenörsdagen

Är en mässa som hålls en gång om året. Företag, anställda och medlemmar får under dagen möjlighet att mingla och gå på intressanta föreläsningar!

Påverka

Vi påverkar nyckelfunktioner för att skapa bättre företagsområden. Dessutom arbetar vi aktivt och engagerar oss i frågor som kan ha avgörande betydelse för medlemsföretagens verksamhet. Helsingborgs Företagsgrupper har en väl fungerande dialog med Helsingborgs Stad och alla de förvaltningar och nämnder som är viktiga att bibehålla en god relation med.

Samverka

Vi samverkar kring medlemmarnas intressen på våra företagsområden. Helsingborgs Företagsgrupper arbetar aktivt för att alla medlemsföretag ska ha optimala förutsättningar att driva sina verksamheter på områdena.

Förmåner

Som medlem i Helsingborgs Företagsgrupper kan du, dina kollegor och ditt företag ta del av alla våra medlemsförmåner och erbjudanden. Vi behöver ditt engagemang för att fortsätta samverka och påverka utvecklingen i våra företagsområden.

Verksamhetsansvarig

Grethe Hedström

Ålder: 58 år
Familj: Maken Patrik, sönerna Alexander och Simon samt två barnbarn.
Bor: I Höganäs.
Arbetat med Helsingborgs Företagsgrupper sedan: Augusti 2002
Gör helst på fritiden: Kopplar av med trädgårdsarbete.
Detta är jag väldigt bra på: Ha många bollar i luften.
Bästa platsen på jorden: Förutom regionen jag bor och arbetar i är det Arendal, Norge, där min mamma kommer från.
Lever efter motto: Allt är möjligt, bara man anstränger sig lite till.

annonsörer

Florettgatan 29c - 254 67 Helsingborg

Telefon 042-20 06 28

Mobil 070-678 06 28

grethe(at)helsingborgsforetagsgrupper.se

Hemsidan är skapad av