Lunchmingel på Sea U!

Anmälda just nu: 10 / 20

Vi hälsar medlemmar välkomna till vårt lunchmingel på Sea U!

Lunchmingel på Marina Plaza!

Anmälda just nu: 9 / 20

Vi fortsätter med våra lunchmingel och denna gång träffas vi på Marina Plaza för att ses och snacka samt att avnjuta en lunch!

Områdesmöte för företagen på Ättekulla!

Anmälda just nu: 5 / 40

Varmt välkommen till ett områdesmöte där du kommer få information från styrgruppen på Ättekulla om vilka åtgärder vi har lyckats med i området samt att vi vill veta vilka frågor ni vill att vi ska arbeta med i framtiden. Vi får även lyssna till Emelie Esberg och Jan Magnusson från Helsingborgs stad som kommer att berätta om trygghetsundersökningen som Helsingborg stad skickade ut i våras samt H22.

Områdesmöte för företagen på Långeberga!

Anmälda just nu: 1 / 40

Varmt välkommen till ett områdesmöte där du kommer få information från styrgruppen på Långeberga om vilka åtgärder vi har lyckats med i området samt att vi vill veta vilka frågor ni vill att vi ska arbeta med i framtiden. Vi får även lyssna till Emelie Esberg och Jan Magnusson från Helsingborgs stad som kommer att berätta om trygghetsundersökningen som Helsingborg stad skickade ut i våras samt H22.

Områdesmöte för företagen på Väla Södra!

Anmälda just nu: 1 / 40

Varmt välkommen till ett områdesmöte där du kommer få information från styrgruppen på Väla Södra om vilka åtgärder vi har lyckats med i området samt att vi vill veta vilka frågor ni vill att vi ska arbeta med i framtiden. Vi får även lyssna till Emelie Esberg och Jan Magnusson från Helsingborgs stad som kommer att berätta om trygghetsundersökningen som Helsingborg stad skickade ut i våras samt H22.

Områdesmöte för företagen på Rundgången!

Anmälda just nu: 2 / 40

Varmt välkommen till ett områdesmöte där du kommer få information från styrgruppen på Rundgången om vilka åtgärder vi har lyckats med i området samt att vi vill veta vilka frågor ni vill att vi ska arbeta med i framtiden. Vi får även lyssna till Emelie Esberg och Jan Magnusson från Helsingborgs stad som kommer att berätta om trygghetsundersökningen som Helsingborg stad skickade ut i våras samt H22.

Områdesmöte för företagen på Väla Norra!

Anmälda just nu: 1 / 40

Varmt välkommen till ett områdesmöte där du kommer få information från styrgruppen på Väla Norra om vilka åtgärder vi har lyckats med i området samt att vi vill veta vilka frågor ni vill att vi ska arbeta med i framtiden. Vi får även lyssna till Emelie Esberg och Jan Magnusson från Helsingborgs stad som kommer att berätta om trygghetsundersökningen som Helsingborg stad skickade ut i våras samt H22.