Helsingborgs Företagsgrupper

NÄTVERKA PÅVERKA SAMVERKA
Helsingborgs Företagsgrupper nätverkar, påverkar och samverkar för att förbättra våra företagsområden och skapa relationer mellan föreningens medlemmar.
[tribe_events_list]

Entreprenörsdagen

Årligen arrangerar vi Entreprenörsdagen med ett femtiotal utställande företag och dryga 500 besökare. I år är datumet den 27 september och platsen är Sundspärlan.

Företagsbesök

Föreningen bjuder in till företagsbesök 12-14 gånger per år. Vi får en företagsrepresentation av värdföretaget, oftast en guidad rundvandring som avslutat med lunch.

Kvällsevenemang

Kvällsevenemang med mat, mingel & föreläsning! Våra Kvällsevenemang ger information, utveckling och/eller stimulans till företagen och deras anställda.

Medlemsförmåner

Som medlem i Helsingborgs Företagsgrupper kan alla företag och anställda ta del av våra erbjudande. Genom att nyttja våra medlemsförmåner kan både företaget och du som anställd tjäna tusenlappar!

Nu har tidningen nått företagen!

Nu har vår tidning delats ut till närmare 6 000 företag i Helsingborg! I den kan du läsa intressanta artiklar med bland annat styrelsen!

Ordförande har ordet!

Nu tar snart 2021 slut, det har varit ett problematiskt år med tanke på Covid-19.
Massor av planerat arbete har hastigt fått ställas in, både i våras och i höst.

Vad är H22?

H22 är en statsmässa som pågår mellan den 30 maj och 3 juli i Helsingborg. Här kan du ta del av en presentation som beskriver vad H22 är!

Företagens trygghetsundersökning!

Ta del av presentationen för undersökningen Helsingborgs stad gjorde för att kartlägga näringslivets erfarenheter av brott och otrygghet!

Områdesmöten för företagen!

Varmt välkommen till ett områdesmöte där du kommer få information från styrgruppen om vilka åtgärder vi har lyckats med i området samt att vi vill veta vilka frågor ni vill att vi ska arbeta med i framtiden. Vi får även lyssna till Emelie Esberg och Jan Magnusson från Helsingborgs stad som kommer att berätta om trygghetsundersökningen som Helsingborg stad skickade ut i våras samt H22.

Vill ni få bättre lönsamhet och bli mindre känsliga för högre energipriser i framtiden?

Helsingborgs stads Energi- och klimatrådgivning hjälper er med oberoende rådgivning om hur ni kan minska företagets energianvändning. Minskat behov ger många fördelar. De är experter samt hjälper er gärna och deras service är helt kostnadsfri.

Hbg Talks, Clarion Hotel Sea U den 27 januari!

Vart är vi på väg? Den ”På Spåret”-doftande frågan sätter ramen när Hbg Talks har nypremiär efter en minst sagt speciell tid.

Online föreläsningar!

Våga anställa! Vid fyra tillfällen under september/oktober har du möjlighet att lyssna på experter inom olika områden rörande anställning. Under en halvtimme får du handfasta tips och råd och självklart finns det möjlighet att ställa frågor. Vi berör fyra olika...

Under hösten blir vi mer aktiva än någonsin!

  Under det senaste 1,5 året har vi tyvärr på grund av rådande tider endast kunnat arrangerat enstaka fysiska träffar. Detta kommer vi att ta igen nu under hösten. 🙂 Vi kommer att fortsätta med våra företagsbesök och kvällsevenemang samt att vi bjuder in till...

Ordförande har ordet, juli 2021

Anders Asp Bilförsäljningen Påarp Ordförande Helsingborgs Företagsgrupper   Jag hoppas ni har en fin sommar och att vi får njuta av den länge! Det verkar äntligen som merparten har fått vaccin, och covid 19 läget har förbättrats samt restriktionerna börjar att...

Kontakta mig

Har ni frågor eller undrar över något är
ni välkomna att hör av er till mig!

Grethe Hedström

042-20 06 28
070-678 06 28
grethe(at)helsingborgsforetagsgrupper.se

 

Florettgatan 29c - 254 67 Helsingborg

Telefon 042-20 06 28

Mobil 070-678 06 28

grethe(at)helsingborgsforetagsgrupper.se

Hemsidan är skapad av